Home | Contact

Route

Het bezoekadres van De Vogellanden is Hyacinthstraat 66a, 8013 BX Zwolle. De Vogellanden heeft diverse verbindingen naar het centrum en de uitvalswegen. Vanaf de snelweg (A28) is het revalidatiecentrum bereikbaar via afslag Zwolle-Zuid (N337) of Zwolle-Noord (N35).

Parkeren
De Vogellanden beschikt over eigen, parkeergelegenheid, te vinden aan de voor- en achterzijde van het hoofdgebouw. Verwacht u langer dan 45 minuten te blijven? Dan kunt u gebruik maken van de parkeerplaatsen voor langparkeren, aan de achterzijde van het hoofdgebouw. Volg de pijlen, u rijdt dan om het gebouw heen. Parkeren bij De Vogellanden is gratis.

Openbaar vervoer
De dichtsbijzijnde bushaltes zijn 'Assendorperdijk' en 'Hortensiastraat'. Op de halte 'Assendorperdijk stoppen alleen streekbussen. Op de halte 'Hortensiastraat' stoppen zowel stads- als streekbussen. Alleen in de spits op schooldagen stopt buslijn 7 bij halte 'Molenweg'. Houd u rekening met een wandeltijd van ongeveer 10 minuten. Voor actuele reisinformatie verwijzen we u naar www.ov9292.nl.

Vanaf Centraal Station Zwolle rijdt een treintaxi.

Snel naar

Bezoek
Contact
Folders
Links
Vacatures 
Wachttijden
Wetenschappelijk onderzoek

 

Wat is revalideren?

Tabs Revalidatie bijzondere tandheelkunde