Opening Beleeftuin

31-10-2018

Onze prachtige tuin, waar we drie jaar geleden mee zijn gestart, wordt op woensdag 31 oktober officieel geopend. We vieren wat er is bereikt én delen de plannen. Er zijn activiteiten voor jong en oud en natuurlijk hapjes en drankjes.

Onze revalidanten hebben regelmatig te maken met zwaar fysiek en daardoor ook traumatisch letsel. Onze missie is ze te coachen naar een zo goed mogelijk leven. De omgeving speelt daarbij een belangrijke rol. De natuur draagt bij aan een beter en voorspoediger herstel en daarom zijn wij drie jaar geleden begonnen met het aanleggen van een natuur- en beleeftuin voor revalidanten, buurtbewoners en medewerkers.  Een braakliggend terrein naast ons centrum is omgetoverd tot een prachtige Beleeftuin waar tussen planten en bomen de gezondheid, verbinding en plezier groeien en bloeien. Er is ongelooflijk  veel werk verricht door de buurtbewoners, vrijwilligers en medewerkers en dankzij de ondersteuning van onder andere het Oranjefonds, Landschap Overijssel, de provincie en de gemeente is deze mooie droomtuin gerealiseerd.

Programma
Het eind van het Oranjefondsproject ‘Groen verbindt’ vinden we een mooi markeringsmoment om de tuin officieel te openen, te vieren wat er is bereikt, partners te bedanken en plannen voor de toekomst te delen. Het openingsfeest is op woensdag 31 oktober van 15.30-18.00 uur in de Beleeftuin. We hebben een voorlopig programma dat de komende weken verder invulling krijgt:

  • 15.30  Ontvangst met een hapje en drankje
  • 16.00  Samenwerkingspartners aan het woord
  • 16.20  Spectaculaire openingsactiviteit
  • 16.30  Dank en perspectief: bestuurder Vogellanden met sketch door vrijwilligers
  • Tot 18.00 uur Feestelijke activiteiten voor jong & oud

Aanmelden
U bent van harte welkom om het met ons mee te vieren. Aanmelden kan door een mail te sturen naar pr@vogellanden.nl.

Opening Beleeftuin 31 oktober 2018

Terug