Beweegdag voor mensen met fysieke beperking op zaterdag 6 april

Meeting
01-03-2024
Voorlezen
man met prothese in de sporthal

Heb je een prothese of orthese? Kom dan naar de Beweegdag en ontdek hoe je beter kunt bewegen

Gebruik je een hulpmiddel en wil je ervaren hoe je makkelijker of soepeler kunt bewegen? Wil je eens een keertje een handbike of blade uitproberen? Kom dan op zaterdag 6 april naar de Beweegdag bij On Campus in Zwolle. Het is uiteraard ook prima als je alleen komt voor informatie of om deelgenoten en (top)sporters te ontmoeten. ProReva en Vogellanden hebben samen met andere zorg- en sportaanbieders uit de regio Zwolle een top-programma samengesteld. Met veel aandacht voor het ervaren en uitproberen én voor gezonde leefstijl en voeding. Deelname is gratis en iedereen met een fysieke beperking tussen 5 en 99 jaar is welkom! 

Wat is het programma?

12.45-13.00 uur | Inloop en inschrijven

13.00-13.30 uur | Welkom en introductie door Erwin Baars, revalidatiearts bij Vogellanden. Thema: "Het belang van bewegen & een gezonde leefstijl"

13.30-16.15 uur | Lezingen, sporten uitproberen (keuze uit 14 verschillende sporten!) en een informatiemarkt.

Verschillende therapeuten van Vogellanden geven workshops, demonstraties en lezingen. Je kunt bijvoorbeeld een handbike, blade of framerunner uitproberen, bewegen met een VR-bril of een workshop dansen of pilates volgen. En wil je tussendoor even chillen? Kom dan naar het sportcafé. Je krijgt hier van ons een hapje en drankje. 

16.15 uur | Afsluiting door Majella van Montfoort in het Sportcafé

16.30 uur | Einde programma 

vrouw met zwemprothese

Aanmelden

Lijkt het je wat? Meld je dan nu aan. Het programma is gevarieerd en er zit vast iets bij voor jou. Vul het formulier op de website van ProReva in en reserveer jouw plekje! 

Vogellanden en ProReva organiseren deze dag samen met verschillende partners. 

Logo's van de meewerkende organisaties