Bezoek

Voorlezen
Handen die elkaar vasthouden naast kopjes koffie

Bezoek is van harte welkom in Vogellanden

Kom je op bezoek bij een patiënt in Vogellanden? Bekijk hier onze bezoekregels. 

Bezoektijden

Je bent op werkdagen welkom tussen 17.00 en 21.30 uur. Wil je iemand overdag bezoeken? Overleg dan even met de verpleging of andere contactpersoon. Houd rekening met geplande behandelingen en rustmomenten. In de weekenden is bezoek welkom tussen 10.00 en 21.30 uur.

Planning in de kliniek

Op de klinische afdeling houden we elke dag dezelfde indeling aan:

07.45 – 09.15 uur    Ontbijt
12.00 – 12.30 uur    Lunch
12:30 – 14.00 uur    Rustmoment op de afdeling
17.30 – 18.00 uur    Warme maaltijd
23.00 – 08.00 uur    Nachtrust

Bezoekregels

  • Op de kliniek zijn maximaal 2 bezoekers (volwassenen of kind) per patiënt welkom.
  • In het restaurant, de hal of overige ruimtes van Vogellanden mag je met meer bezoekers komen.  
  • Tussen 17.30 en 18.00 uur eten de patiënten in het restaurant. Als je als bezoeker niet mee-eet, ga dan even in de centrale hal zitten. Familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd om (tegen betaling) mee te eten in ons restaurant. Dit kan tussen 17.30 uur en 19.00 uur op maandag tot en met donderdag. Aan het begin van de middag kun je dit doorgeven aan de medewerkers van de receptie of het restaurant.
  • Koffie, thee of water kun je beneden of in de huiskamers op de kliniek krijgen.
  • Als je iets wilt meenemen voor een patiënt, kies dan bijvoorbeeld bloemen, een tijdschrift of iets te eten zoals fruit, koek of cake. Kies niet voor voedingsmiddelen zoals vlees, vis en zuivelproducten. Die voedingsmiddelen kunnen snel bederven en/of bacteriën bevatten.  
jonge man en vrouw maken selfie met mobiel

Foto’s en video-opnamen

Wij vinden de privacy van onze patiënten en medewerkers heel belangrijk. Daarom hebben we voor het maken van foto’s en filmpjes de volgende regels:

  • Maak alleen foto’s van patiënten of medewerkers als zij daar zelf toestemming voor geven. Zorg daarbij dat er geen andere personen op de foto staan.
  • Je mag alleen een video-opname maken binnen Vogellanden als je daarvoor toestemming hebt van de afdeling Communicatie. Je kunt bij het filmen onbedoeld gesprekken en beelden van anderen maken.