Inloggen

Voorlezen
Patiënt doet een oefening achter zijn laptop

Op deze pagina vind je meer informatie over het online patiëntenportaal Mijn Vogellanden, de Revalidatie App en de Vitaal App van Vogellanden. 

Mijn Vogellanden


Jouw afspraken en behandelplan online in Mijn Vogellanden bekijken

Mijn Vogellanden is een patiëntenportaal. Het portaal is voor volwassenenrevalidatie en kinderrevalidatie. In het portaal staan jouw gegevens. Je kunt deze gegevens bekijken door in te loggen. 

Inloggen Mijn Vogellanden

Wij willen jouw gegevens zo goed mogelijk beschermen. Je logt veilig in met jouw DigiD en een controle via sms of met de DigiD-app. Lees op de pagina Mijn Vogellanden meer informatie hoe je kunt inloggen voor de eerste keer. Bekijk ook de meest gestelde vragen. 

Vogellanden Revalidatie App


De Revalidatie App is een persoonlijk portaal met oefeningen

Het portaal is bereikbaar via een telefoon, computer of tablet met internet. Wilt je gebruik maken van deze app? Lees hierover meer informatie op de pagina Revalidatie App.

Inloggen Revalidatie App

Heb je toegang? Dan kun je op 2 manieren inloggen. Je kunt gratis de Vogellanden Revalidatie App downloaden in de App Store of in Google Play. Ook kun je inloggen via de webstie van de Revalidatie App.

Vogellanden Vitaal App


De Vitaal App is een persoonlijk portaal voor een gezonde leefstijl

De app is bereikbaar via je telefoon of tablet (met internet) en is alleen beschikbaar voor deelnemers aan het IBO-programma. Lees hierover meer informatie op de pagina Vitaal App .

Inloggen Vitaal App

Heb je toegang? Dan kun je de Vogellanden Vitaal App gratis dowloaden in de App Store of in Google Play.