Eigen omgeving

Voorlezen
patiƫnt oefent met gewichten voor computer

Je kunt ook thuis aan jouw revalidatie werken

Als bij Vogellanden revalideert, kun je ook thuis of lekker buiten met jouw revalidatie bezig zijn. We zetten hiervoor verschillende middelen in, zoals de Revalidatie App en beeldbellen. 

Jouw behandelaren kunnen een digitaal revalidatieprogramma voor jou maken

Dit programma staat in de Revalidatie App. Deze app is een online omgeving die je kunt bekijken via jouw telefoon, tablet of computer.  Op de pagina ‘Revalidatie App’ kun je meer lezen over deze app. Wil je toegang tot de Revalidatie App? Geef dit dan aan bij een van jouw behandelaren. 

Behandeling terwijl je thuis bent met beeldbellen

Soms is het niet mogelijk om naar Vogellanden te komen of handiger om niet helemaal naar Vogellanden te komen. Bijvoorbeeld omdat je maar 1 therapie op een dag hebt. In dat geval is er voor de meeste behandelingen de mogelijkheid om de afspraak via beeldbellen te doen. Houd er rekening mee dat je voor beeldbellen een opgeladen telefoon of tablet met camera of desktopcomputer met webcam nodig hebt.

Je kunt jouw afspraken en behandelplan online in ‘Mijn Vogellanden’ bekijken

Iedereen die bij ons revalideert, kan toegang krijgen tot ‘Mijn Vogellanden’. Dit is het patiëntenportaal van Vogellanden. In het portaal vind je jouw persoonlijke gegevens, jouw planning met afspraken en documenten zoals jouw behandelplan, (gespreks)verslagen en brieven. Je bekijkt deze gegevens door veilig in te loggen via DigiD. Op de pagina ‘Mijn Vogellanden’ kun je meer lezen over het portaal.

Wij gaan zorgvuldig om met jouw privacy 

Bij ons gelden de regels van privacy en geheimhouding zoals die in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) staan.