Waar Gezonde leefstijl

Voorlezen
Gevel van het gebouw van Vogellanden in Zwolle

Bij Vogellanden en in je eigen omgeving

Vogellanden is gespecialiseerd in medische revalidatie, bijzondere tandheelkunde en gezonde leefstijl. Heb je een afspraak voor een kennismakingsgesprek of intakegesprek voor één van onze programma’s? Je vindt ons op de begane grond van het hoofdgebouw van Vogellanden. 

restaurant met gezonde voeding

Bij binnenkomst wacht je in de centrale hal en meld je je bij de receptie. Parkeren kun je aan de achterkant van ons gebouw. Wij halen je op uit de centrale hal. 

het zwembad van Vogellanden

Alles in huis voor de juiste aanpak

Jouw behandeling vindt plaats in het hoofdgebouw van Vogellanden. Daar zijn 2 sportzalen, een zwembad, de Beleeftuin, een inspanningslab en een restaurant. Lees hier meer over onze voorzieningen.  Revalideren doe je niet alleen. Het is belangrijk dat je hulp krijgt van mensen in jouw omgeving. Ze kunnen een grote steun zijn tijdens het traject dat je bij ons volgt. Daarin krijg je advies en natuurlijk zijn ze welkom!

Op locatie

Ook bieden we onze diensten aan in jouw eigen omgeving of bij de organisatie waar je werkt. En we werken met de Vitaal App. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.