Maatregelen corona in Vogellanden
Toegankelijkheidsmenu
sluiten

Waar Gezonde leefstijl

Voorlezen
Gevel Ivan het gebouw van Vogellanden in Zwolle

Bij Vogellanden en in je eigen omgeving

Vogellanden is gespecialiseerd in medische revalidatie, bijzondere tandheelkunde en gezonde leefstijl. Heb je een afspraak voor een kennismakingsgesprek of intakegesprek voor één van onze programma’s? Je vindt ons op de begane grond van de hoofdlocatie van Vogellanden. Bij binnenkomst wacht je in de centrale hal en meld je je bij de receptie.

restaurant met gezonde voeding

Bij binnenkomst wacht je in de centrale hal en meld je je bij de receptie. Parkeren kun je aan de achterkant van ons gebouw. Wij halen je op uit de centrale hal. 

het zwembad van Vogellanden

Alles in huis voor de juiste aanpak

We bieden onze diensten aan op de hooflocatie van Vogellanden waar we over 2 sportzalen, een zwembad, een tuin, inspanningslab en restaurant beschikken. Lees hier meer over onze voorzieningen. We vinden het belangrijk om ook jouw familie en vrienden te betrekken tijdens het traject dat je bij ons volgt. Daarin krijg je advies en uiteraard zijn ze welkom.

Op locatie

Ook bieden we onze diensten aan in jouw eigen omgeving of bij de organisatie waar je werkt. En we werken met de Vitaal App. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.