Toegankelijkheidsmenu

Deelnemers Matchtafel enthousiast over 2xFit programma

Nieuws
20-09-2022
Voorlezen
Leefstijlcoach Stephan legt de workshopopdracht uit aan de deelnemers

Vogellanden geeft workshop over 2xFit

Leefstijlcoach Stephan Patz en loopbaancoach Tanja van den Brandhof van Vogellanden geven deelnemers van de WGV Matchtafel regio Zwolle informatie over het 2xFit Programma. Ook hebben de deelnemers ervaren hoe lekker gezond eten is.  

Fit in je vel en Fit in je werk

In het programma 2xFit van Vogellanden hebben we aandacht voor de leefstijl én de loopbaan van medewerkers. We nodigen medewerkers uit om te onderzoeken of ze zich gezond, energiek en vitaal voelen. En of ze nog het werk doen dat bij hen past. Wij coachen medewerkers om zelf de leiding te nemen voor een vitaal en gelukkig leven. Dit zorgt voor een gezonde organisatie, een laag ziekteverzuim en enthousiaste medewerkers.

kaartje met opdracht

Deelnemers WGV Matchtafel brengen het programma meteen in de praktijk

Leefstijlcoach Stephan en loopbaancoach Tanja gaven eerst informatie over het programma. Daarna konden de deelnemers het programma zelf ervaren. De verschillende opdrachten werden met veel enthousiasme gedaan.

Het 2xFit programma voor organisaties

Met het 2xFit programma voor organisaties coachen en begeleiden we werkgevers en hun medewerkers. We willen medewerkers motiveren en fit houden en tevens een bijdrage leveren aan de gezondheid en vitaliteit in de regio Zwolle. Vogellanden heeft verschillende gezonde leefstijl programma’s voor organisaties waaronder het 2xFit programma.

Meer informatie

Wil je meer informatie over gezonde leefstijl voor organisaties? Neem contact met ons op. Bel (038) 498 1228 of mail naar vitaal@vogellanden.nl