Afspraak

Voorlezen
Receptioniste maakt afspraak

Alles over jouw afspraak bij Vogellanden

Wil je meer weten over onze gezonde leefstijlprogramma's? Maak vrijblijvend een afspraak, we ontmoeten je graag. 

Afspraak voor het obesitasprogramma

Heb je binnenkort een afspraak bij Vogellanden voor het programma Integrale Behandeling Obesitas? Dan lees je hieronder wat je moet weten over deze afspraak.

Vragenlijsten invullen

Jouw arts stuurt een verwijsbrief naar Vogellanden. Onze revalidatiearts beoordeelt de verwijzing. is deze akkoord? Dan krijg je een aantal vragenlijsten toegestuurd. Vul deze in en stuur ze terug. Je krijgt dan een uitnodiging voor een intakegesprek.

Eerste afspraak bij Vogellanden

Op de dag van je afspraak kom je bij Vogellanden in Zwolle. Je gaat in de centrale hal van het hoofdgebouw zitten. Wij halen je op uit de hal. Je maakt kennis met de revalidatiearts. Tijdens het gesprek bepaalt de revalidatiearts of je een vervolggesprek krijgt. Kom je met de auto? Lees hier meer over de route en over parkeren.  

cliënt in gesprek met psycholoog

De vervolgafspraak

Als je wordt uitgenodigd voor een vervolggesprek, neemt de secretaresse contact met je op. Het vervolggesprek is een intake met de psycholoog. Als voorbereiding op dit gesprek sturen we vragenformulieren naar je op. Die moet je invullen en terugsturen. De revalidatiearts en psycholoog overleggen daarna samen of het IBO-programma bij jou past. Bij definitieve deelname aan het programma volgt er nog een inspanningstest en bloedonderzoek. Daar krijg je een uitnodiging voor. 

Word je voor ons programma afgewezen? Dan kunnen we je helpen zoeken naar wat wel mogelijk is voor jou.

Wil je jouw afspraak wijzigen of afzeggen?

Geef dit op 24 uur voor jouw afspraak door. Zo voorkom je dat jij of je zorgverzekeraar de afspraak moet betalen. Het telefoonnummer vind je in jouw uitnodiging. De telefoonnummers staan ook bij contact op deze website.