Restaurant

Voorlezen
Instellingskok Errol in restaurant Vogellanden

Op deze pagina vind je informatie over ons restaurant.

We hebben in Vogellanden een gezond en eigentijds restaurant

In ons restaurant kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers genieten van een kop koffie, thee of fris. Het is een ontmoetingsplek waar je even kunt genieten en ontspannen.

Gerecht restaurant

Aandacht voor gezonde voeding

In Vogellanden hebben we aandacht voor gezond eten en drinken. Wij zijn ervan overtuigd dat voeding een belangrijke bijdrage levert aan jouw gezondheid. Goede voedingsstoffen geven energie en dragen bij aan jouw herstel.

We serveren door de week een gevarieerde lunch

Van maandag tot en met vrijdag wordt in het restaurant van 11:30 tot 13:30 uur een gevarieerd en gezond lunchbuffet geserveerd. Je hebt veelal keuze uit twee heerlijke soepen, frisse salades, knapperig brood, diverse zuivelproducten en smoothies. Dit wordt vers bereidt door onze koks. In het weekend wordt er geen lunch geserveerd.

Onze klinische patiënten eten elke avond een gezonde maaltijd

De patiënten die op de klinische afdeling verblijven eten ’s avonds in het restaurant. Daar wordt elke dag een verse en gezonde maaltijd bereidt. Hiermee krijgen onze patiënten goede voedingsstoffen binnen om te kunnen herstellen.

Contact

Al trek? Kom dan even langs. Je vindt het restaurant op de begane grond, in de gang naast de receptie van het hoofdgebouw.