Vogellanden geeft gezonde leefstijl training aan ProReva

Nieuws
16-11-2021
Voorlezen
Leefstijlcoach Harmpke ten Klooster geeft een presentatie in Vogellanden

Vitale medewerkers met een gezonde leefstijl zitten beter in hun vel

Medewerkers met een gezonde leefstijl zijn lichamelijk, geestelijk en emotioneel in evenwicht. Ze kunnen beter omgaan met veranderingen en presteren beter. Vogellanden heeft een laag verzuim en een hoge medewerkerstevredenheid. Al geruime tijd is de training leefstijl en positieve gezondheid beschikbaar voor medewerkers van Vogellanden. En dit is een succes! Daarom bieden we de training ook aan andere organisaties. 

ProReva is 1 van de organisaties die de training gezonde leefstijl volgt

Afgelopen weken heeft leefstijlcoach Harmpke ten Klooster van Vogellanden de training gegeven aan medewerkers van ProReva. ProReva vindt het belangrijk dat juist in deze coronatijd, medewerkers goed in hun vel zitten. En dat ze antwoord krijgen op de vraag: hoe zorg je ervoor dat je fit en vitaal wordt en blijft? 

In de training geven we informatie over bewegen, voeding, slaap en ontspanning

De training wordt in een groep gegeven. De medewerkers kunnen hun ervaringen met elkaar delen. Samen met de leefstijlcoach doe je verschillende oefeningen en krijg je informatie over verschillende onderdelen zoals slaap. Een goede nachtrust is belangrijk voor je gezondheid en vitaliteit. Je kunt een aantal dingen doen om beter te slapen. Ook bewegen, een gezonde voeding en ontspanning zorgt voor een gezonde leefstijl en daardoor krijg je meer energie. Met de praktische tips kunnen deelnemers direct aan de slag. 

leefstijlcoach staat in de zaal van Vogellanden en geeft training aan medewerkers van ProReva

Medewerkers van ProReva zijn enthousiast over de training

We hebben leuke reacties gekregen van de medewerkers van ProReva over de training. Zoals: ‘het is een leuke en leerzame training’, ‘de tijd vloog voorbij’, ‘ik heb geleerd dat gezonder eten beter is dan minder eten’ en ‘ik ga meer bewegen om beter te kunnen slapen’. 

Wil je meer informatie over de training leefstijl en positieve gezondheid voor organisatie?

Neem dan contact met ons op of bekijk de informatie gezonde leefstijl voor organisaties.